Pentukoirien omistajille tarjolla koulutusta!

 

Pentukurssia on kovasti toivottu ja nyt sellainen tulossa 2-6kk ikäisille pennuille.  Hinta 120 eur sisältäen osallistumisen koko 6 viikon kurssille, tapaaminen kerran viikossa. Koirakoulun vetäjänä toimii Kati Saine. Kurssi pidetään Kåiralan koulutushallissa (Kumpulantie 35, 49220 Siltakylä). Aika ilmoitetaan piakkoin.

Pentukurssi on mukava tapa aloittaa koiran kouluttaminen ja yhdessä harrastaminen. Omistajalle opetetaan esimerkiksi koiran motivointia, aktivointia ja kontaktia. Perusliikkeistä tutuiksi tulevat ainakin istu, maahan, seiso, seuraa ja luoksetulo. Käytännössä pentukurssi on kokonaisuus, jolla harjoitellaan tottelevaisuuden alkeita, hyviä käytöstapoja ja sosiaalistumista. Oikea-aikaisen palkitsemisen oppimista erilaisilla palkkioilla ja leluleikin pelisääntöjä. Luopumista, hihnakäytöstä, rauhassa katsomista, häiriöiden sietämistä, käsittelyharjoituksia ja muita perustaitoja. Tavoitteena antaa ohjaajalle työkalut pentunsa kasvattamiseen sekä vahvistaa pennun ja ohjaajan välistä yhteistyötä ja kommunikointia, jotka ovat peruspilareita hyvän ja toimivan suhteen luomiseen.

Tämän lisäksi syksyllä alkanut Pentutreffit jatkaa vanhaan malliin uudella nimellä eli Juniortreffit sunnuntaisin klo 11-12. Tämän lisäksi päädyimme tekemään toisen ryhmän ihan pienille pennuille eli aina 6kk ikään asti Pentutreffit-ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 15-16. Osallistumismaksu 10 euroa per kerta ja jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Jokaisella kerralla opetellaan koirakoulumaisesti jotain ja välillä tutustutaan muihin koiriin & omistajiin. Tapaamiset joko Kåiralalla tai erikseen sovittavissa paikoissa. Pentutreffiläisten kanssa tavataan pääsääntöisesti talven aikana lämpimässä koulutushallissa tai taito ja touhutilassa.

Arkitottelevaisuus alkaa yleiskurssina kaikille koiran omistajille tiistaisin klo 16-17 (Kåirala, Kumpulantie 35, 49220 Siltakylä) ja sunnuntaisin klo 10-11 tai 12.30-13.30. Ryhmiä siis kaksi eri päivinä! Kurssille voi osallistua kaikki koirat ikään ja rotuun katsomatta. Saat koirallesi lisää arkipäivän hallintaa ja taitoja, joiden avulla koirasi käyttäytyy kauniisti hihnassa jokaisessa tilanteessa. Arkitottelevaisuudessa vahvistetaan koiran ja omistajan suhdetta sekä kontaktia. Kurssi myydään kokonaispakettina hintaan 120 eur sisältäen 6 kertaa. Tiistain kurssi 28.1 alkaen.

Arkitottelevaisuus kurssi sisältää:
- tottelevaisuus harjoituksia
- muiden ihmisten ja koirien kohtaamista kauniisti
- katsekontaktia
- hihnassa kävelyä kauniisti ilman vetämistä
- oikea-aikaista palkitsemista
- koiran aktivointia eri keinoin

Ilmoittaudu nyt mukaan yksityisviestillä tai puhelimitse 040 826 1323.


Kiviharjun koirahoitola

Hurukselantie 857
48720 Kotka

www.kiviharjunkoirahoitola.fi

+358 40 826 1323

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3